Om 

Vi er en veletableret og struktureret virksomhed med speciale inden for salg, rådgivning, produktudvikling, blanding og distribution af ingredienser til levnedsmiddel-, helsekost- og pharmaindustrien.Vi er en ung og fleksibel organisation med en lang historie bag os, hvilket betyder, at vi har meget at tilbyde vores kunder.

Vi ser det som vores opgave at gøre vores kunders virksomhed mere lønsom når de handler med os. Vi kan derfor tilpasse samarbejdsformen og tilbyde individuel rådgivning inden for hvert brancheområde, så den svarer til netop jeres ønsker og behov.

Vi ser medarbejderne som en vigtig ressource, og har derfor et veluddannet team med stort know-how, som gerne yder en ekstra indsats for at give dig den bedste rådgivning og service.

Vores leverandører er basen for vores styrke, så vi bestræber os på at udvælge leverandører og produkter med fokus på kvalitet, pris samt leveringssikkerhed. Vi samarbejder med en række internationale og anerkendte producenter der kan leve op til disse krav. Samtidig er det vigtigt at de kan bidrage med nye innovative tiltag til fordel for vores kunder.
 

Vi ser os selv som et vigtigt led i vores kunders forsyningskæde, hvor vores effektive logistik og distribution samt placering af lagre er essentiel for en hurtig og præcis levering. Vores lagerstyring kører via tidssvarende IT-system, med lokations- og batchstyring hvilket betyder fuld sporbarhed på alle produkter vi leverer.

Vi har en omfattende kvalitetspolitik der betyder, at vores kunder altid kan regne med, at produkterne lever op til de aftalte kvalitetskrav og gældende lovgivning.

Vi er bevidste om vores ansvar over for kunder såvel som det sociale ansvar for det øvrige samfund samt ansatte.

Det er i al sin enkelthed vores styrke for dig.

LCH A/S    |    Egegårdsvej 41    |    DK-2610 Rødovre, Denmark    |    Telefon +45 7766 3400    |    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.