Service

Vi bruger vores know how til rådgivning og inspiration til enkelte og innovative løsninger - det sikrer vækst for både vores kunder og os!Vi holder altid et vågent øje med trends og har stort know-how om markedet og produkterne  - lige fra enkelte ingredienser til de færdige produkter!
 
Vores rådgivning omkring produkter bygger på mange års erfaringer, og vi arbejder løbende på nye projekter, der kan støtte vores kunder med at optimere produkter og processer.

Vi arbejder samtidig sammen med et internationalt netværk af innovative leverandører, der er specialister inden for deres eget område – det sikrer at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste og mest optimale rådgivning.
 

Målrettet produktudvikling

Vi bestræber os på at levere høj kvalitet, værdiskabende produkter og services, som bidrager til at skabe præference for vore kunders brands. Vi har konstant fokus på ny teknologi og kontinuerlig produktudvikling, der appellerer til både kunderne og forbrugerne.

Partnerskab med vores kunder under fuld fortrolighed !

LCH A/S    |    Egegårdsvej 41    |    DK-2610 Rødovre, Denmark    |    Telefon +45 7766 3400    |    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.